VACATUREBESCHRIJVING

Stage Aanvraag

RENOLIT Nederland is onderdeel van de RENOLIT Groep, van origine een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Worms, Duitsland. Wereldwijd werken er zo’n 4000 medewerkers. Binnen de RENOLIT Groep is RENOLIT Nederland het centrum van de Market Unit RENOLIT Healthcare gevestigd in Enkhuizen, waar circa 200 medewerkers werken.

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. Wij maken folies en buisjes die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Kwaliteit is bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren

Je uitdaging

Ben je bijna klaar met je studie en zoek je naar een afstudeerstage? Of ben je op zoek naar een meeloopstage? Bij RENOLIT zijn er interessante stages op verschillende afdelingen zoals Engineering, Technische Dienst, ICT, QA/QC, Product en Procesdevelopment, HR, Administratie of een van onze andere leuke afdelingen! 

Heb je interesse om bij RENOLIT Nederland B.V. stage te komen lopen? Klik dan rechts bovenin op de knop 'solliciteren'. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Je profiel

Voor iedereen die wil investeren in zijn/haar ontwikkeling bij een mooi bedrijf die investeert in stagiairs!

Type functie

Contactpersoon vacature

Wat mag je van RENOLIT verwachten?


Acties