VACATUREBESCHRIJVING

Allround Logistiek Medewerker

Heb jij al werkervaring opgedaan in een magazijn en ben je klaar voor jouw volgende stap waarin je ook zal worden ingezet als vervangend-teamleider? Merk jij verbetermogelijkheden op en pak jij die graag aan? Investeer jij daarnaast graag in jezelf door opleidingen te volgen om nog beter te worden in jouw vak? Dan ben jij de Allround Logistiek Medewerker (dagdienst) die wij voor deze vacature bij RENOLIT Healthcare in Enkhuizen zoeken!

Allround Logistiek Medewerker
32-40 uur - Enkhuizen

Hoe ziet jouw team eruit?
Onze logistieke afdeling bij RENOLIT in Enkhuizen bestaat uit zes gedreven collega’s, waarvan Bob Appelman de teamleider is. Onze logistieke processen zijn enorm belangrijk. Logistiek speelt namelijk een hele belangrijke rol aan het begin en het eind van ons gehele proces. Als dit proces bij ons niet goed loopt kunnen wij niet produceren of leveren.

Onze producten komen terecht bij kwetsbare doelgroepen. Daarom zijn nauwkeurigheid en kwaliteit (naast veiligheid) onze speerpunten in logistiek. Onze logistieke collega’s zorgen voor het visitekaartje van ons bedrijf! Zij zijn de laatste die ons product (verpakt) aanraken en zien vertrekken. Zoals zij de producten mee laat gaan met de vrachtwagen, dat is hoe onze klanten het ontvangen.

Je uitdaging

Wat wordt jouw uitdaging?
Wij zoeken iemand die, naast het rijden op de reachtruck, volop meedenkt met de logistieke toekomst bij RENOLIT. Bij afwezigheid van de teamleider treedt jij op als vervangend-teamleider. Zo zit je het ochtendoverleg voor, maak je planningen en pak je urgente zaken op.

Naast de algemene logistieke werkzaamheden zoeken wij in de allrounder een pro-actief persoon die het voortouw durft te nemen. Je bent aanspreekpunt voor onze planners en productie. Samen bekijk je met het team wat er die dag op de planning staat. Jij stelt, samen met het team, prioriteiten en jij trekt de kar als de situatie daarom vraagt. Je kan rust brengen in situaties dat er veel op het team af komt.

Wij hebben een groot magazijn dat ordelijk, gestructureerd en netjes is. In ons nieuwe digitale warehouse systeem verwerken wij alle binnenkomende goederen zodat we precies weten wat we in huis hebben en waar het staat. Zit daar een verschil in? Dan ga jij uitzoeken hoe dat is ontstaan en hoe we dat in de toekomst kunnen voorkomen. Ook denk je actief mee over hoe wij dit systeem nog beter voor ons kunnen laten werken.

Je houdt je niet alleen bezig met de dag van vandaag. We willen jouw logistieke kennis ook gebruiken om te blijven groeien en professionaliseren in de toekomst. Met jouw frisse, kritische blik en energie zorg jij er mede voor dat wij elke dag een stapje verder komen!

Verder houdt je je veelal bezig met:

 • Het afhandelen van de binnenkomende en uitgaande goederen;
 • Orderpicken;
 • Het begeleiden van het silobeheer;
 • Andere voorkomende werkzaamheden; je bent bij RENOLIT multi-inzetbaar.

 

Je profiel

Als Allround Logistiek Medewerker herken jij je in het volgend profiel

 •  Je hebt mbo werk- en denkniveau en ervaring opgedaan in een magazijn;
 •  Jij beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Bij voorkeur ben je fulltime beschikbaar, maar minimaal 32 uur is ook bespreekbaar;
 •  Je kunt ons een aantal voorbeelden noemen van pro-actieve acties op het gebied van logistiek;
 • Het stellen van prioriteiten in een logistieke omgeving gaat jou makkelijk af;
 • Jij brengt een frisse, kritische blik mee;
 • Jij durft verantwoordelijkheid te nemen en bent een doorzetter op momenten dat het even tegen zit;
 • Samenwerking bestaat voor jou uit positief en oplossingsgericht met elkaar communiceren;
 • Je kunt ons vertellen waarom logistiek het vak is waar jij je helemaal thuis voelt!

Type functie

Contactpersoon vacature

Wat mag je van RENOLIT verwachten?

Wat mag je van RENOLIT verwachten?

 • Een goed bruto maandsalaris (€2298 - €2856) op basis van 40 uur;
 • Fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een 13e maand, bonuspotentieel, inzetbaarheidsbudget en met 25; vakantiedagen + 11,5 ADV dagen veel vrije tijd naast jouw werk;
 • Opleidingsmogelijkheden, denk bijvoorbeeld aan hef- en reachtruckcertificaten en Lean trainingen;
 • Een mooi, groot magazijn dat gestructureerd en netjes is;
 • Een persoonlijke werkomgeving (familiebedrijf) met korte communicatielijnen;
 • Je hebt de kans om met jouw kennis een bijdrage te leveren aan de gezondheid van de wereldbevolking.

Interesse?
Hebben wij jouw interesse gewekt? Aarzel niet en stuur jouw cv naar joey.wielkens@renolit.com of solliciteer via onze website. Heb je eerst vragen? Neem dan gerust contact met mij op via hetzelfde e-mailadres of bel naar 0615250761

Bedrijfsinformatie
RENOLIT Nederland is onderdeel van de RENOLIT Groep, van origine een familiebedrijf met het hoofdkantoor in Worms, Duitsland. Wereldwijd werken er zo’n 4000 medewerkers. Binnen de RENOLIT Groep is RENOLIT Nederland het centrum van de Business Unit RENOLIT Healthcare gevestigd in Enkhuizen, waar circa 270 medewerkers werken.

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen. Wij produceren kunststofproducten (folies en tubes) die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

Acties