VACATUREBESCHRIJVING

Operator (5 ploegendienst)

Iedereen bij RENOLIT Healthcare zet zich dagelijks in voor de gezondheid van de wereldbevolking. Wij produceren kunststofproducten die worden gebruikt als verpakking voor infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen. Wij maken folies en slangen die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Veiligheid en kwaliteit zijn bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

RENOLIT groeit hard in Enkhuizen. De nieuwe cleanroom is inmiddels in aanbouw en de projectmanagers zijn druk bezig met het voorbereiden van de plaatsing van de productielijnen. Om ervoor te zorgen dat deze productielijnen succesvol operationeel zijn, zoeken wij hard naar Operators die met behulp van deze machines prachtige medische halffabricaten gaan produceren! We zijn verschillende niveaus Operators (er is plek voor startende en ervaren Operators).

Je uitdaging

Als Operator ben je samen met je collega’s mede verantwoordelijk voor het bedienen van één of meerdere productielijnen. Je hebt de eer om medische halffabricaten te produceren waarmee wereldwijd mensenlevens worden gered! Om de kwaliteit te garanderen werk je in een cleanroom volgens standaardprocedures.

Je bewaakt het productieproces waarbij je ervoor zorgt dat de producten volgens de geldende specificaties worden gemaakt. Je bedient de machines, voert de juiste instellingen in en voert controles uit. Je pakt de producten in en registreert de productie- en kwaliteit gegevens volgens procedure. Bij storingen onderneem je actie. Ook ben je betrokken bij een aantal onderhoudswerkzaamheden en ombouwen.

Het mooist is als jij je zo veel mogelijk kan focussen op de producten en het proces en we zo veel mogelijk waste in het proces reduceren. Daarom willen wij elke dag een beetje beter worden dan de dag daarvoor! Lean werken en denken is daarom steeds meer onderdeel van onze werkwijze. Jij observeert goed wat er beter/anders kan en geeft bij het goede adres aan wat ervoor nodig is om dit te bereiken. Daarnaast ben je leergierig en zorg je ervoor dat jouw kennis optimaal blijft.

De productie afdeling staat centraal in ons proces. Een goede samenwerking met andere afdelingen is super belangrijk om ervoor te zorgen dat de afdeling gefaciliteerd wordt. De ‘7 habits’ van Covey zijn het uitgangspunt voor onze cultuur (nieuwsgierig? zoek ze eens op!). Hieronder verstaan wij onder andere het tonen van eigenaarschap, win-win denken en het streven naar synergie binnen het gehele bedrijf.  Bovenal vinden we het belangrijk dat successen gevierd worden en iedereen trots is op het verzette (team)werk!

Je profiel

 • Je vindt het geen probleem om in 5-ploegendienst te werken (dus ook weekenden);
 • Liefst heb jij ervaring met extrusieprocessen en/of kunststofverwerking;
 • Procestechniek wekt jouw interesse en jij kunt ons uitleggen waarom jij het vak zo mooi vindt;
 • Jij kan ons vertellen welke rol veiligheid en kwaliteit in jouw werk spelen en je geeft hier voorbeelden van;
 • Het opzoeken van synergie met collega’s, volgens de 7 habits van Covey, zit in jouw bloed en hier kan je ons voorbeelden van geven;
 • Bij voorkeur heb jij een afgeronde technische opleiding op mbo niveau of je kunt dit niveau aantonen door technische werkervaring;
 • Jij kan je vinden in de continu verbetercultuur en bent bereid hier actief aan bij te dragen;
 • Jij beheerst de Nederlandse taal goed (spraak, lezen en schrijven);
 • Een aantal plekken vullen wij in met mensen die leidinggevende ambities hebben.

Type functie

Contactpersoon vacature

Wat mag je van RENOLIT verwachten?

 • Niet het minste: je levert met jouw kennis een bijdrage aan de gezondheid van de wereldbevolking;
 • We starten met een jaarcontract bij RENOLIT waarbij het de intentie is deze om te zetten naar onbepaalde tijd bij een succesvolle samenwerking;
 • Een prima maandsalaris (tussen € 2298 - € 2856) op basis van jouw kennis en ervaring + 27,5% ploegentoeslag;
 • Hele fijne secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. 13e maand, 25 vakantiedagen, pensioen en een inzetbaarheidsbudget om de zaag scherp te houden;  
 • Een flexibel rooster waarin je ruimte hebt om diensten te ruilen;
 • Ondersteuning van collega’s om van jouw werk een succes te maken;
 • Een duidelijke en sterke visie over hoe we onze doelen willen bereiken;
 • Een persoonlijke werkomgeving (familiebedrijf) met korte communicatielijnen;
 • Persoonlijke en professionele ontwikkelingsmogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in bovenstaande vacature? Stuur dan je motivatie met cv naar joey.wielkens@renolit.com (Corporate Recruiter) of solliciteer via onze website www.werkenbijrenolit.nl. Wil je eerst wat meer informatie? Ook daarvoor kun je contact opnemen met Joey via: 06-15250761. Zodra je hebt gesolliciteerd, is het proces als volgt:

 • Als wij een match zien, nodigen we jou uit voor een eerste gesprek waarin we op jouw werkervaring en de 7 habits in gaan.
 • Als zowel jij als wij na het eerste gesprek enthousiast zijn, plannen we een vervolggesprek waarin we nog meer de diepte opzoeken. Aan dit gesprek koppelen we een rondleiding zodat jij precies weet hoe jouw werkomgeving er uit ziet (en je sfeer kan proeven);
 • Bij geschiktheid zullen we je een arbeidsvoorwaardelijk voorstel doen en vervolgens checken we een referentie.
 • Jij zegt JA! En je begint z.s.m. in deze toffe rol.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Acties