VACATUREBESCHRIJVING

Leerling monteur (BBL)

Iedereen bij RENOLIT MEDICAL zet zich dagelijks in om mensenlevens te redden of te verlengen met de productie van kunststofproducten voor de verpakking van infusie-, transfusie- en dialysevloeistoffen, die onder de naam RENOLIT Solmed wereldwijd worden verkocht. Wij maken folies en buisjes die uiteindelijk worden gebruikt om bijvoorbeeld bloed- en infuuszakken van te maken. Kwaliteit is bij ons het allerbelangrijkst. Wij worden erdoor gedreven om dagelijks een belangrijke maatschappelijke bijdrage te leveren.

 

Wij groeien en dat betekent dat we steeds meer installaties krijgen. We willen het onderhoud en het productieproces steeds meer kunnen monitoren. Daarom is het belangrijk dat er getalenteerde monteurs en technici bij ons in dienst zijn. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst! Daarom zoeken wij een Leerling Monteur (BBL)

 

Je uitdaging

Wil je blijven leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden jou een MBO opleiding aan in de richting van Techniek. Denk bijvoorbeeld aan Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of  Mechatronica. Je hebt een lesdag en de overige dagen werk je als Assistent Monteur. Op die manier kan je alles wat je tijdens jouw opleiding leert, meteen in praktijk brengen! 

Wat is er zo leuk aan de Technische Dienst bij RENOLIT? Het is anders dan anders! Onze producten worden in een cleanroom geproduceerd waardoor je soms niet alle materialen kan gebruiken voor het onderhoud. Daarnaast produceren wij 24/7 waardoor de installaties constant aan staan. Reparaties kunnen dus niet op elk moment worden gedaan. Al onze installaties zijn speciaal voor ons ontwikkelt en daarom zijn er niet altijd standaard procedures die je kunt volgen. Als je geïnteresseerd bent in Techniek is dat juist interessant! 

Je profiel

Jij wil leren! Je kiest er bewust voor om je in de Techniek te gaan verdiepen. Werken en leren is voor jou de beste combinatie omdat je naast het volgen van je opleiding ook geld kan verdienen. Daarvoor moet je wel doorzettingsvermogen hebben want het zal niet altijd vanzelf gaan.

We zoeken iemand die al technische ervaring heeft (bijvoorbeeld door hobby matig aan motoren te sleutelen, klusjes in en om het huis te doen of ervaring hebt met sleutelen). Ook moet je ons goed kunnen uitleggen waarom jij het waard bent om in te investeren. Zijn we overtuigd van jouw positieve energie? Dan investeren wij met veel plezier in jouw toekomst!

Type functie

Contactpersoon vacature

Wat mag je van RENOLIT verwachten?

  • Een betaalde opleiding EN een salaris
  • Een veilige leer-/werkomgeving;
  • Goede begeleiding tijdens jouw opleiding door een van onze vakspecialisten;
  • Prima gereedschap en werkkleding waardoor jij je werk goed kunt doen;
  • Laat je zien dat je talent hebt? Dan zijn er ontwikkelmogelijkheden!;
  • Door jouw kennis bij ons in te zetten red je wereldwijd mensenlevens!